Τάμτα: Μεταμορφώνεται σε ιέρεια των Ταρώ στο video του «Awake»

Η Τάμτα σε ένα συγκλονιστικό video clip.

Χθές 13 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σχηματισμός Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου music video της Τάμτα είναι ένα σχεδόν τυχαίο γεγονός όπως και ο συμβολισμός του Αιγόκερω που αποτελεί ένα από τα βασικά δημιουργικά στοιχεία του εγχειρήματος.

Μετά την οπτικοποίηση των τραγουδιών «Sex With Your Ex», «YALA» και «Hold On», o κύκλος κλείνει με το «Awake», που αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες ρεπερτοριακές επιλογές από το ομότιτλο EP της Τάμτα που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η συγκλονιστική ερμηνευτική μπαλάντα απέκτησε εικόνα με τη σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Αλεξίου.

Με επιρροές από τον Werner Schroeter, τον Alejandro Jodorowsky, τον Jean Cocteau και τη Vivienne Westwood, η Τάμτα μεταμορφώνεται σε μια ιέρεια που μέσα από τις κάρτες Ταρώ μας δείχνει το μονοπάτι προς την αγάπη και την αφύπνιση.

«I walked through the mirror into the abyss of the self, and I gazed at the stars in the vast darkness, now I see me clearly… Capricornus», τραγουδά.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες όλοι να μιλούν για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή του MadWalk 2020 και πιο συγκεκριμένα στο catwalk του Sotiris Georgiou σε μια άκρως επιβλητική και performance της επιτυχίας της «Hold On», η ίδια όμως δεν φαίνεται να επαναπαύεται λεπτό.

Με αυτό το εσωτερικό τραγούδι γράφεται ο επίλογός του πολύ επιτυχημένου αγγλόφωνου EP και η ανατρεπτική Τάμτα, για άλλη μια φορά, μας αποδεικνύει ότι δεν σταματά να επανεφεύρει την εικόνα και τον καλλιτεχνικό εαυτό της, να εντυπωσιάζει και να μεταμορφώνεται.

Το single «Awake» έχουν υπογράψει οι Andrew Holyfield, Marcia Thadea Angèle Sondeijker, Eric Matthew Lumiere, Roel Rats, Ryuichi Flores.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ