Ο Γιάννης Στάνκογλου εξηγεί γιατί η ζωή μας είναι σκ…ά και μιλάει για το εμβόλιο κατά τα κορονοϊού

Ο εχθρός είναι μπροστά μας και οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε” αναφέρει, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Στάνκογλου.

Με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, «Σχεδόν ενήλικες», ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στη Real life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη για όλα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην κατάσταση που όλοι βιώνουμε εν μέσω του δεύτερου lockdown καθώς και τον επερχόμενο εμβολιασμό.

Ανέβασες προ ημερών στα social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με λεζάντα, «Η ζωή μας είναι σκ…ά»! Ανορθόδοξα ξεκινάμε…

Ανορθόδοξα, πράγματι! Μα, δεν είναι «σα…ά»; Όλοι δεν έχουμε φρικάρει λίγο έως πάρα πολύ με τη δεύτερη καραντίνα, τις απώλειες τόσων ανθρώπων, τις διασωληνώσεις, τα κρούσματα, τις απαγορεύσεις, τις μάσκες, το όλο «σκηνικό», την τραγική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος των καλλιτεχνών, που βλέπει την πλάτη της πολιτείας, αντί τη συμπαράστασης της; Κοίτα πόσοι κλάδοι πλήττονται σοβαρά, κοίτα πόσο έχει αγριέψει το «τοπίο». Την ατάκα, πάντως, τη δανείστηκα από ένα αστείο τραγούδι που έχει γράψει ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους Polkar, το συγκρότημά του, το οποίο έχει τίτλο «Η ζωή μου είναι σκ…ά». Είναι φοβερός τυπάς ο Γιώργος και χαίρομαι πολύ που παίζουμε μαζί στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, «Σχεδόν ενήλικες» έχοντας στο πλάι μας τον υπέροχο Μάκη Παπαδημητρίου και την εξαιρετική Θεοδώρα Τζήμου. Μπορεί να είναι όντως «σκ…ά» πολλά πράγματα, αλλά ευτυχώς έχω μια εξαιρετική οικογένεια και μια δουλειά που αγαπώ και γουστάρω σαν τρελλός να την κάνω. Για την ώρα, έχω τη σειρά και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να ανοίξουν τα θέατρα, να έχουμε ένα κανονικό καλοκαίρι και να επιστρέψω πλέον στην Επίδαυρο με τον «Προμηθέα Δεσμώτη».

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά, γιατί… τρέχεις πολύ ως λιοντάρι στο κλουβί που είσαι. Θα κάνεις το περίφημο εμβόλιο; Γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω να γυρίζεις στην Επίδαυρο που θέλεις.

Θα το κάνω… Αργότερα, θα το κάνω! Θέλω να έχω μια εικόνα, να δω τι παρενέργειες θα έχει – που ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην έχει. Ο «εχθρός» είναι μπροστά μας και οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε. Με μάσκες,. προφυλάξεις, με τα test Covide – κάθε Δευτέρα το κάνουμε εμείς για τη σειρά μας – και φυσικά με τα εμβόλια.

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ