Ερωτευμένοι δεινόσαυροι: Το σπαρακτικό τραγούδι μιας 4χρονης θα γίνει παιδικό βιβλίο

Μπορεί να είναι μόλις τεσσάρων ετών, αλλά η Fenn Rosenthal έχει μέχρι στιγμής μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι οι περισσότεροι τραγουδοποιοί θα μπορούσαν να ελπίζουν να επιτύχουν στη διάρκεια της ζωής τους.

Με τη βοήθεια του μπαμπά της, μουσικού Tom Rosenthal, έφτιαξε ένα γλυκό τραγούδι για δύο ερωτευμένους δεινόσαυρους με τίτλο τραγούδι “Dinosaurs in Love”, το οποίο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όταν ο Tom Rosenthal ανέβασε πέρυσι το γλυκό τραγούδι στο TikTok, δεν περίμενε την ανταπόκριση που θα είχε: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι «είναι το πιο θλιβερό τραγούδι της γενιάς μας.»

Τελικώς στον μουσικό και την κορούλα του έγινε πρόταση να μεταφερθεί η μπαλάντα των δεινοσαύρων σε παιδικό βιβλίο, και το μουσικό δίδυμο την αποδέχτηκε με χαρά.

Το στόρι του τραγουδιού αφορά δύο δεινόσαυρους που έτρωγαν ανθρώπους (αλλά και λαχανικά) και στην πορεία ερωτεύθηκαν. Όταν όμως το κατάλαβαν έγινε το Big Bang και πέθαναν προτού να προλάβουν να πουν “αντίο”…

https://www.news247.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ