Αγγελική: Όλα όσα θα γίνουν μέχρι το τέλος της σειράς

Λίγες ημέρες πριν ο σεναριογράφος της σειράς απάντησε στις καίριες ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού που αφορούν στην εξέλιξη της ιστορίας της «Αγγελικής». Το TiVi Σίριαλ σας παραθέτει τα σημεία εκείνα που θα αλλάξουν τα δεδομένα που μέχρι τώρα ξέραμε…
Λίγες ημέρες πριν, το Twitter πήρε φωτιά! Ο σεναριογράφος της «Αγγελικής», Παναγιώτης Ιωσηφέλης, απάντησε μέσω του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης στις ερωτήσεις του φανατικού κοινού και μοιραία αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται στις 11 Ιανουαρίου, μιας και η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος..

Αυτά θα δούμε στην Αγγελική από εδώ και στο εξής

    Η Αθηνά θα κάνει σχέση με τον γιατρό της και μάλιστα θα είναι μαζί του μέχρι το τέλος της σειράς. Η συμπεριφορά της όμως προς όλους δεν θα καλυτερεύσει.
    Η δράση του Παύλου και του Δημήτρη θα γίνει γνωστή και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.
    Ο Παύλος θα είναι ο πρώτος που θα μάθει ότι η Μαργαρίτα είναι η… Αγγελική.
    Η Τζένη θα συνεχίσει να έχει επαφή με τον πατέρα της, γεγονός που θα την ενοχοποιήσει για τη δική του δράση. Ωστόσο θα είναι η ηθική αυτουργός για τη συμφωνία που θα υπογραφεί με τον Βρετανικό Ιππόδρομο. Σκοπός της στο εξής θα είναι να «φάει» την περιουσία της οικογένειας.
    Ο Στέλιος Τολέγας,…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ