Άγριες Μέλισσες: Εξαφάνιση Ασημίνας και Σέργιου και ο Τάκης στο στόχαστρο του Βόσκαρη

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες»& με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, από τον Τάκη που ισχυρίζεται ότι την αγαπάει και θέλει να την κερδίσει ξανά. Ο Τάκης αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι η Δρόσω είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα «το σκάει με τον μικρό Σέργιο» και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας. Ο Τάκης, όμως, δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση, αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (21/1)

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου,η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω – κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. 

Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση. Θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα εγκαταλείψει τον Νικηφόρο, λέγοντάς του πώς άντεξε να ξέρει για εκείνη και τον Μπάμπη και να μην μιλήσει. Η Ασημίνα έχει καταλάβει ότι ο Νικηφόρος ξέρει τα πάντα και δεν έχει μιλήσει στις «Άγριες Μέλισσες».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ