Διαδικτυακό δημιουργικό εργαστήρι με παράσταση θεάτρου σκιών από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας

Το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, την Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας και το Θέατρο Σκιών Δημητρακόπουλου, υλοποιεί ένα διαδικτυακό δημιουργικό εργαστήρι μέσω μιας παράστασης θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη την Δευτέρα 28/12/2020 και ώρα 19:00 μμ με τίτλο: «Το μαγεμένο Δέντρο και οι Καλικάντζαροι»

Στόχος του δημιουργικού εργαστηρίου

Στόχος του δημιουργικού εργαστηρίου είναι τα παιδιά να απολαύσουν στιγμές χαράς, χιούμορ και χαλάρωσης, μαζί με τον διαχρονικό ήρωα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, τον Καραγκιόζη.

Η παράσταση θεάτρου σκιών θα διεξαχθεί από το Θέατρο Σκιών Δημητρακόπουλου και συγκεκριμένα από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Γεωργία Δημητρακοπούλου.

Στο τέλος της παράστασης ο Καραγκιόζης θα συνομιλήσει με τα παιδιά!

Τρόπος Διεξαγωγής του Δημιουργικού Εργαστηρίου

Το δημιουργικό εργαστήρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom. Οι γονείς θα λάβουν στο e-mail τους ένα link στο οποίο θα πατήσουν κατά την ώρα έναρξης της παράστασης  και θα μεταφερθούν αυτομάτως στο «δωμάτιο».

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας 27210-84009 (καθημερινά 10:00 πμ-14:00 μμ) έως την Δευτέρα 21/12/2020.

Η συμμετοχή στο δημιουργικό εργαστήρι είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ