ANTI- COVID Χριστουγεννιάτικο χωριό στο διαδίκτυο με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Τα φετινά Χριστούγεννα όμως θα είναι διαφορετικά και ιδιαίτερα σε όλο τον πλανήτη.  Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι οι μικροί μας φίλοι δεν θα τα απολαύσουν και δεν θα γευτούν την μαγεία τους. Απλά αυτό θα γίνει με έναν πρωτότυπο τρόπο και με την βοήθεια του διαδικτύου, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Αυτό σκέφτηκαν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χριστουγεννιάτικο χωριό χαράς, παιχνιδιού και διασκέδασης… μέσα  από μια ιντερνετική πλατφόρμα.

Το χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό, μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση. Σε αυτό το χωριό τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα υπέροχο δικό θέαμα που έχουν ετοιμάσει ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης και με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών όπως:

–  ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης,

-η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου,

-ο μάγος Sankara,

-το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση,

-το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο,

-το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και

-πολλοί εκλεκτοί ηθοποιοί και μουσικοί , που θα ταξιδέψουν τα παιδιά στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Η πρόσβαση στο χριστουγεννιάτικο χωριό είναι πάρα πολύ εύκολη και με ένα πολύ μικρό αντίτιμο. Οι μικροί μας φίλοι δεν έχουν παρά να μπουν στο www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/members/ και έχοντας αγοράσει το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο από γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες , όπως viva.gr, happydeals.gr, goldmall.gr, regroup.gr, tiketmaster.gr, ticketservices.gr , να πληκτρολογήσουν τον κωδικό και να ξεκινήσουν το παιχνίδι τους.

Ξεναγός τους θα είναι ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι , Ε;ΤΙ; όλο ερωτήσεις και απορίες που έρχεται από «ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ» στη Γη με αποστολή υψίστης σημασίας, να μάθει πληροφορίες για τα  Χριστούγεννα στην Γη, με σκοπό… να γράψει έκθεση στο σχολείο του.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από 5 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα για 16 ώρες το 24ωρο ενώ μεταξύ  16:00 έως 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή.

Καλή διασκέδαση και να περάσετε όμορφια!!!

Δείτε το βιντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ