Ο Αλέξης Γεωργούλης έξαλλος στον αέρα: Να παραιτηθείς – Άφωνη η Ναταλία Γερμανού

Την πιο αμήχανη στιγμή της σεζόν, αν μη τι άλλο, είχε η Ναταλία Γερμανού. Πρωταγωνιστές ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ALPHA προκειμένου να συναντήσει την καλή του φίλη, Ναταλία Γερμανού και την τηλεοπτική της παρέα.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, η συζήτηση ήρθε και στο κομμάτι της πολιτικής. Για την ακρίβεια, έτσι ξεκίνησε και δεν θα λέγαμε πως ήταν και η ωραιότερη… αρχή μιας κουβέντας.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στην μεσημεριανή εκπομπή.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός θέλησε να πάρει αφορμή από τις συγκεκριμένες δηλώσεις και να οδηγήσει τη συνέντευξη στις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης για τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ως ευρωβουλευτής.

Όταν, όμως, ο ηθοποιός θέλησε να θυμίσει στον αέρα τις διορθώσεις που είχε κάνει σε δεύτερο χρόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο δημοσιογράφος του ALPHA επέμεινε πως είχε πει αυτό ακριβώς. «Έλεγες ότι ο μισθός σου  είναι 25 χιλιάρικα»!

«Όχι είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου» απάντησε ενοχλημένος ο καλεσμένος του «Καλύτερα δε γίνεται» ενώ, λίγο αργότερα, προκάλεσε τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος. Είτε εκείνος από την θέση του είτε ο δημοσιογράφος από την ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA.

Και αυτό, όπως θα δείτε στο απόσπασμα, ήταν μόνο η αρχή!

Ανάσες… ηρεμίας σε πλατό και τηλεθεατές προσπάθησε, όπως όπως, να δώσει η Ναταλία Γερμανού. «Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του».

https://www.youtube.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ