Ηλεία: Νεκρός σε τροχαίο ο Κώστας Μαρίνος! Αυτοψία στο μοιραίο σημείο

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Τραγανό στην Ηλεία από το φοβερό τροχαίο. Η μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στάθηκε μοιραία για τον Κώστα Μαρίνο…

Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς εσπεριδοειδών στον Κάμπο της Ηλείας, ο Κώστας Μαρίνος, έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο του Τραγανού.

Ο 71χρονος παραγωγός υπέκυψε στα σοβαρότατα τραυματά του κατά τη μεταφορά του στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε το θάνατός του. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (10-07-2020) στο δρόμο Ανδραβίδας – Τραγανού έξω από το Τραγανό, όταν το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 37χρονος.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και του 37χρονου κατέληξε σε περίφραξη έξω από το δρόμο. Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν περίοικοι, ενώ κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί.

Στο χωριό του τον Σταφιδόκαμπο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές όταν ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του 71χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Δείτε τις εικόνες του ilialive.gr, από το σημείο της ανείπωτης τραγωδίας…

https://www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ