Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παραμένει για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να είναι απύρετος, λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη.

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει καλή επικοινωνία με τους γύρω του, ενώ οι επόμενες ημέρες θεωρούνται καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του. Άλλωστε η ηλικία του (είναι 82 ετών) και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει, δυσκολεύουν το έργο της ιατρικής ομάδας που τον φροντίζει.

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή” ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από τους γιατρούς του “Ευαγγελισμού”.

Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” βρέθηκε χθες και ο επικεφαλής της ομάδας των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υγεία του Αρχιεπισκόπου, ενώ υπενθυμίζεται πως ήταν εκείνος που του συνέστησε να νοσηλευτεί, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ