“Αθλητικός Σύλλογος Muay Thai Καλαμάτας NAK MUAY | Διδάξου Muay Thai από τους καλύτερους

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ραγδαία αύξηση στον αριθμό μικρών και μεγάλων που επιλέγουν να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες, όχι μόνο για λόγους αυτοάμυνας, αλλά γιατί αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο εκγύμνασης σώματος, αλλά και πνεύματος και βοηθούν σημαντικά στην απώλεια βάρους.

Στην Καλαμάτα η επιλογή για όποιον θέλει να ασχοληθεί ουσιαστικά με τις πολεμικές τέχνες είναι μία. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ MUAY THAI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Nak Muay GYM- ΠΥΓΜΑΧΟΣ”,  μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜUAY THAI(Π.Ο.Μ). 

O Α.Σ. Muay Thai Καλαμάτας “NAK MUAY – ΠΥΓΜΑΧΟΣ” στεγάζεται στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας στην Νότια Κερκίδα και για άλλη μια χρονιά περιμένει τους αθλητές του και όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν με το Muay Thai για να τους διδάξει την ενδιαφέρουσα αυτή πολεμική τέχνη και να τους μυήσει στα μυστικά της.  

Μέσα από το Muay Thai μπορούμε να πετύχουμε:

-απώλεια βάρους

-εναλλακτική άσκηση για σώμα και πνεύμα

-αυτοάμυνα

-τόνωση της αυτοπεποίθησης μας

-αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών

Ορισμένα από τα οφέλη της αρχαίας τέχνης του muay thai στον σύνδεσμο που ακολουθεί ”

https://evolve-mma.com/blog/5-noticeable-ways-your-life-changes-after-starting-muay-thai/

 

Στον Α.Σ. Muay Thai Καλαμάτας “NAK MUAY-ΠΥΓΜΑΧΟΣ” υπάρχουν τμήματα για άνδρες , γυναίκες και παιδιά, πραγματοποιείται προετοιμασία μαχητών για επίσημους αγώνες και λειτουργούν τμήματα προχωρημένης εκπαίδευσης, αλλά και προσωπικά μαθήματα.

Οι υπεύθυνοι προπονητές εγγυόνται πως μαζί τους οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν το αυθεντικό Muay Thai και όχι συρραφές μαχητικών αθλημάτων. Εγγύηση και διαπιστευτήρια της εμπειρίας τους είναι τα ονόματα που τους έχουν διδάξει, όπως:
-Kru Bob Charbas
-Kru Paul Minhas *CANADA
-AJARN SUCHART* CANADA THAILAND
-MASTER WOODY*THAILAND.

Εννοείται πως στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ MUAY THAI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΠΥΓΜΑΧΟΣ πληρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοίο και έχουν γίνει και οι επίσημες ανακοινώσεις και αναρτήσεις. 

“Διευκρινιστικές Οδηγίες περί της συμπλήρωσης του εντύπου «ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ιατρικού ιστορικού για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες》 πριν την έναρξη των προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας:
1. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες, συμπληρώνεται με την βοήθεια ιατρού με ειδικότητα γενικού ιατρού, παιδιάτρου, παθολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου και συναφών παθολογικών ειδικοτήτων.
2. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού παραμένει στην κατοχή του ιατρού και φυλάσσεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
3. Ο ιατρός μετά την κλινική εξέταση και τη συμπλήρωση του εντύπου του ιατρικού ιστορικού και εφόσον κρίνει ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, συμπληρώνει το έντυπο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης η οποία επιτρέπει στον αθλητή/τρια να ξεκινήσει προπονήσεις.
4. Στην επανέναρξη των προπονήσεων και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλητές/αθλήτριες προσκομίζουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση.

Τα ως άνω έντυπα 1) ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ 2) ΦΟΡΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης «Αθλητισμός & COVID 19» και στην ενότητα «Έντυπα/ φόρμες προς συμπλήρωση
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας.”

Α.Σ. Muay Thai Καλαμάτας “NAK MUAY – ΠΥΓΜΑΧΟΣ” 
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ 

Τηλέφωνο για πληροφορίες 6955490758

Ημέρες και ώρες λειτουργείας:

Δευτέρα .19:00 – 22:00

Τρίτη 18:00 – 20:00

Τετάρτη 19:00 – 22:00

Πέμπτη 18:00 – 20:00

Παρασκευή 19:00 – 22:00

και κάθε μέρα τα πρωινά 10.00-12.00

Βρείτε τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ MUAY THAI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΠΥΓΜΑΧΟΣ και στο Facebook 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ