Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει με την “Εποχή του Θερισμού”

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η πλέον καταξιωμένη δημιουργική ομάδα, επιστρέφει στη δισκογραφία τέσσερα χρόνια μετά το άλμπουμ ΒΑΒΕΛ, κυκλοφορώντας το, πολυαναμενόμενο, ολοκληρωμένο άλμπουμ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ από τη νέα τους δισκογραφική στέγη, την Cobalt Music.

Φωτεινό, βαθιά συναισθηματικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό και κοινωνικοπολιτικό, αυτό το άλμπουμ έρχεται να ανανεώσει το ύφος των καλλιτεχνών, μουσικά, στιχουργικά και ερμηνευτικά. Μια επίκαιρη μουσική πρόταση, που επηρεάζεται από το παρελθόν, κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον και πατάει στιβαρά στο παρόν, με πρώτο τραγουδι να ξεχωρίζει το «Κοίτα Με».

Όλα τα τραγούδια που συνθέτουν την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ συνοδεύονται από εικαστικά video, που συμπληρώνουν το παζλ και ολοκληρώνουν το μοναδικό στίγμα και μήνυμα που φέρει το νέο άλμπουμ.

Η σκηνοθεσία των video είναι του Kellogs for Breakfast και το art direction-επιμέλεια των Μιχάλη Παπανικολάου και Άγγελου Τριανταφύλλου.

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος γράφουν στο σημείωμα του δίσκου σχετικά με τη δισκογραφική επιστροφή τους:

«Τα παλιά χρόνια, στις αρχές του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της υπαίθρου, άφηναν τα χωριά τους, έπαιρναν τα νοικοκυριά τους στην πλάτη και μετέφεραν ολόκληρη την οικογένεια τους στους αγρούς. Εκεί, κάθε μέλος, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, αναλάμβανε έναν νέο ρόλο προκειμένου να εξασφαλιστεί η σοδειά που θα τους ζούσε όλο τον υπόλοιπο χρόνο.  Ολόκληρη η ζωή τους – με τις χαρές και τις λύπες της – ξεριζωνόταν προσωρινά, μετουσιωνόταν σε κάτι διαφορετικό, έβρισκε νέες ισορροπίες και μέσα από σκληρή δουλειά (μα κι ελπίδα για το μέλλον) συνεχιζόταν η επιβίωση.

Κάτι τέτοιο είναι για μας αυτός ο νέος κύκλος τραγουδιών, τέσσερα χρόνια μετά τη ΒΑΒΕΛ (αρκετή και γόνιμη αγρανάπαυση), σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους μας, σκάψαμε το χωράφι μας και σας παρουσιάζουμε τους καρπούς της νέας μας σοδειάς, με την ευχή να βοηθήσουν να φωτίσει έστω και λίγο αυτός ο αλλόκοτος χειμώνας.»

Τα τραγούδια του άλμπουμ θα παρουσιαστούν ζωντανά στη νέα παράσταση “Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ” της Νατάσσας, του Θέμη και του Γεράσιμου που σχεδιάζεται για το χειμώνα 2020-21.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ