GNTM 3: Ο λόγος που αποχωρεί σήμερα η Παρασκευή

Γένους θηλυκού θα είναι η αποψινή αποχώρηση στο GNTM 3 και αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί σήμερα 27/10 η Παρασκευή.

Ένα κορίτσι για το οποίο η Βίκυ Καγιά είχε αναφωνήσει “wow” στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας αποχωρεί.

Ο λόγος; Δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στη δοκιμασία με τη φωτογράφιση στον πάτο της πισίνας.

Ο λόγος που αποχωρεί σήμερα η Παρασκευή

Πρόκειται για την 18χρονη Παρασκευή Κερασιώτη, τη μελαχρινή ποκαχόντας που με την τσιγγάνική της καταγωγή είχε αφήσει τους κριτές του GNTM με το στόμα ανοιχτό όταν την πρωτοείδαν. Η Βίκυ Καγιά όταν την πρωτοαντίκρισε αφού τις έδωσε οδηγίες για την πασαρέλα της είπε: “Τον Θεό να ευχαριστείς που σε έκανε καρακουκλάρα”.

“Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, ούτε που είμαι τσιγγάνα. Θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Το ίδιο και στις τσιγγάνες. Και να μην ντρέπονται ούτε για το σώμα τους. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική”, είχε πει τότε με δάκρυα στα μάτια.

Η νεαρή κοπέλα εξομολογήθηκε ότι ονειρεύεται να γίνει τοπ μόντελ  και αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορεί να την κοιτάξουν περίεργα στο δρόμο. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να παλέψει για μια ευκαιρία στο χώρο του μόντελινγκ, στέλνοντας το μήνυμά της ότι “όλοι είμαστε άνθρωποι, απλά είμαστε διαφορετικοί”.

Ποια είναι η δοκιμασία σήμερα που οδηγεί στην αποχώρηση της Παρασκευής

Στην αποψινή δοκιμασία η Παρασκευή δεν μπορεί να πιστέψει ότι επιλέχθηκε αυτό το κόνσεπτ. Τα επίδοξα top models καλούνται να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση. Το νεαρό μοντέλο τα βρίσκει σκούρα, καθώς η σχέση της με το νερό δεν είναι και η καλύτερη.

Να θυμίσουμε ότι η Παρασκευή στο bootcamp με τα φουσκωτά στην πισίνα, έδειξε ότι δεν της αρέσει το υγρό στοιχείο. Όπως αποκάλυψε πριν χρόνια είχε ένα ατύχημα σε πισίνα και όλο αυτό της είχε προκαλέσει φόβο και άγχος. Ωστόσο, θέλοντας να δείξει ότι δεν τα παρατάει επέλεξε να μπει στην πισίνα βουτώντας σε μεγάλο βάθος. Απέφυγε όμως να αποκαλύψει τη φοβία της στο ναυαγοσώστη και στην παραγωγή του GNTM. Μόλις όμως βγήκε στην επιφάνεια έδειξε τη δυσαρέσκειά της. Αμέσως επενέβη ο ναυαγοσώστης αλλά και η ίδια η Καγιά, η οποία βούτηξε στην πισίνα για να ηρεμήσει και στη συνέχεια να καθοδηγήσει το μοντέλο για τη φωτογράφιση. Τότε η παρουσιάστρια του GNTM3 είχε πει ότι “κόπηκε η ανάσα της Παρασκευής”.

Απόψε όμως η δοκιμασία είναι πιο απαιτητική. Τα μοντέλα καλούνται να…βυθιστούν στον πάτο της πισίνας. Έχοντας τα μάτια ανοιχτά φωτογραφίζονται σε καθημερινές στιγμές σαν να είναι στο σπίτι τους. Η Παρασκευή δυσκολεύεται και έτσι καταλαβαίνει και η ίδια ότι το παιχνίδι γι’ αυτήν τελειώνει σήμερα.

makeover Παρασκευή αποχωρείΗ 18χρονη δεν έχει ασχοληθεί με το modelling. Η συμμετοχή της στο παιχνίδι της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει μέρος για πρώτη φορά σε καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις. Σημαντική στιγμή γι’ αυτήν ήταν όταν χρειάστηκε να κάνει γυμνή φωτογράφιση.

Και αν η Παρασκευή κλείνει απόψε την πόρτα του GNTM, το ίδιο θα συμβεί πολύ σύντομα με τη Ρασέλ. Όπως γράψαμε σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο youfly.com η αποχώρηση της εκρηκτικής παίκτριας θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδος.

Θα υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία για την Παρασκευή στο GNTM 3 μετά την αποχώρησή της;

Ο στόχος της ντροπαλής Παρασκευής να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος δεν θα σταματήσει εδώ. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που αποχωρεί σήμερα από το GNTM 3 η Παρασκευή, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Παρασκευή Κερασιώτη με καταγωγή από τη Πάτρα  θα συμπεριληφθεί στα μοντέλα εκείνα που αποχώρησαν μεν, τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία δε.

Η Παρασκευή μαζί με την Ξένια ανοίγουν και πάλι την πόρτα του ριάλιτι μόδας. Πλέον είναι αποφασισμένες να δώσουν το 100%. Αυτή τη φορά η Παρασκευή θα είναι πιο δυναμική, τηρώντας το motto που υποστήριζε εξ αρχής στο παιχνίδι: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”.

 

youfly

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ