Φάουτσι: Μπορεί να μπλέξει ο Ντόναλντ Τραμπ – Τι λέει για τις επιπλοκές του ιού

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, σε συνέντευξή του στο CNN, άφησε ανοιχτό παράθυρο ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, να μην έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να διατείνεται με κάθε τρόπο και μέσο πως νίκησε τον κορονοϊό μέσα σε 72 ώρες, μπορεί το επιτελείο του να σκηνοθετεί προπαγανδιστικά βίντεο με πομπώδη μουσική και πλάνα από τέσσερις διαφορετικές γωνίες αλλά το ερώτημα παραμένει: «είναι καλά στην υγεία του ο Αμερικανός Πρόεδρος;».

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, μιλώντας στο CNN άφησε «ανοιχτό παράθυρο» ο Αμερικανός Πρόεδρος να μην έχει ξεπεράσει το κίνδυνο. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Λοιμωδών Νόσων τόνισε στην εκπομπή CNN Monday αναφορικά με την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ «είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου ασθενείς που αρχικά αντιμετωπίζουν ελαφρά ή καθόλου συμπτώματα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών να εμφανίσουν σοβαρές επιπλοκές. Δεν είναι σπάνιο».

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά στην υγεία του, ο Άντονι Φάουτσι σημείωσε πως βλέπει τον Πρόεδρο καλά και δεν έχει λόγο να πιστεύει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ