Πέθανε από κορονοϊό ο γυμναστής – influencer που δεν πίστευε στον ιό

Ο Ουκρανός γυμναστής και influencer Ντμίτρι Στούζουκ πίστευε ότι δεν υπάρχει κορoνοϊός και δεν παρέλειπε με κάθε ευκαιρία να υπενθυμίζει στα εκατομμύρια των ακολούθων του στα social media ότι είναι αρνητής του κορoνοϊού, τελικά έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό. Η ιστορία του συγκλονίζει.

Ο Ουκρανός γυμναστής και influencer Ντμίτρι Στούζουκ πίστευε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και δεν παρέλειπε με κάθε ευκαιρία να υπενθυμίζει στα εκατομμύρια των ακολούθων του στα social media ότι είναι αρνητής του κορoνοϊού.

O 33χρονος, που εδώ τον βλέπουμε να παραδίδει μαθήματα fitness σε ένα από τα πολλά βίντεο που συνήθιζε να ανεβάζει στο ίνσταγκραμ, κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Τουρκία.

Αναγκάστηκε να επιστρέψει άρον άρον στην πατρίδα του, όπου μπήκε αμέσως στο νοσοκομείο. Λίγες ημέρες αργότερα πήρε εξιτήριο αλλά ξαναμπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Τελικά έχασε τη ζωή του νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο 33χρονος αρνητής του κορωνοϊού όταν αρρώστησε με κορωνοϊό άλλαξε άποψη για την ύπαρξη του ιού.
Στην τελευταία του ανάρτηση στο ίνσταγκραμ έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως αρρώστησα με κορωνοϊό και να σας προειδοποιήσω. Ήμουν αυτός που πίστευε ότι ο Covid δεν υπάρχει… Μέχρι να αρρωστήσω.»

Τη μοιραία ανάρτηση συνόδευε με μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο του Κίεβου, που φορά συσκευή παροχής οξυγόνου. Λίγες ημέρες αργότερα ο 33χρονος θα άφηνε την τελευταία του πνοή από τις καρδιακές επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Οπαδός του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής

Ο 33χρονος είχε πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, οπού έδινε συμβουλές για την γυμναστική, τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του, Σοφία Στουζούκ και μητέρα των τριών παιδιών του, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ για όλα. Το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, ο οδηγός μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Είσαι ο φύλακας άγγελος μας και η αγάπη σου θα προστατεύει πάντα τους μικρούς μας αγγέλους! Είναι τόσο οδυνηρό, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!».

Η μεγάλη του αδυναμία ήταν τα τρία παιδιά, που είχε αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Σοφία και που τώρα η 25χρονη θα μεγαλώσει μόνη της. Ο David, η Lola και η Olivia, μόλις εννέα μηνών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ