Νέα αεροπορική εταιρεία προσφέρει δωρεάν πτήσεις για ένα χρόνο σε όποιον της βρει όνομα

Μια νέα Νοτιοαφρικανική αεροπορική εταιρεία δημιούργησε ένα διαγωνισμό, στον οποίο ζητάει από το κοινό να τις δώσει ιδέες για να επιλέξει την ονομασία της.

Εκτός από την «ηθική ικανοποίηση» του να δώσει όνομα σε μια νέα αεροπορική εταιρεία, ο νικητής θα κερδίσει επίσης ένα χρόνο δωρεάν πτήσεις αξίας περίπου 22.000 δολαρίων.

Ωστόσο, ο διαγωνισμός ίσως να μην είναι «κατάλληλος» για όσους αγαπούν τα διεθνή ταξίδια, καθώς η νέα αεροπορική εταιρεία θα παρέχει μόνο εγχώριες υπηρεσίες όταν αρχίσει να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκινώντας με τη διαδρομή Γιοχάνεσμπουργκ-Κέιπ Τάουν.

«Βοήθησε να βρούμε ένα όνομα που θα είναι μοναδικό, φιλόδοξο και κουλ», αναφέρει η ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

«Εάν επιλεγεί (το όνομα), μπορεί να είσαι ο τυχερός νικητής των δωρεάν πτήσεων της εταιρείας για ένα χρόνο, αξίας 480.000 Ραντ», προσθέτει.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν την ιδέα τους, μαζί με το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, με τον νικητή να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο αερομεταφορέας δημιουργείται μέσα από τη συνεργασία του Γκίντον Νόβικ, του ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας Kulula στη Νότια Αφρική και της Global Aviation, μιας εταιρείας που ενοικιάζει κυρίως αεροσκάφη και πλήρωμα σε άλλες εταιρείες.

Αν και μια παγκόσμια πανδημία ίσως δεν φαντάζει ως η πιο ιδανική στιγμή για τη δημιουργία μιας νέας αεροπορικής εταιρείας, ο Νόβικ είναι βέβαιος για τη βιωσιμότητα της εταιρείας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Η πανδημία έχει δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα αεροπορική εταιρεία η οποία δεν θα είναι μόνο εξαιρετικά πιο αποδοτική, αλλά επίσης και πιο εφευρετική και δημιουργική αξιοποιώντας το μοναδικό ταλέντο που “κρύβει” η χώρα μας» δήλωσε στο Business Tech.

Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας θα αποτελείται κυρίως από αεροσκάφη μονού διαδρόμου, με στενό σώμα και περίπου 180 θέσεις.

Αρχική Σελίδα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ