Μέλι και κανέλα: Ένας συνδυασμός με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ροφήματα, γλυκά ή όπου αλλού επιθυμείτε για να απολαύσετε τις μοναδικές θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Είναι σημαντικό να επιλέγετε αγνό, μη επεξεργασμένο μέλι και να μην το βράζετε μαζί με άλλα υλικά, ούτε να το βάζετε στον φούρνο μικροκυμάτων. Το μέλι δεν χάνει όμως τη θρεπτική του αξία όταν το ανακατεύετε με ζεστό νερό.

Καλό είναι επίσης να επιλέγετε κανέλα Κεϋλάνης, η οποία περιέχει σημαντικά χαμηλότερες ποσότητες κουμαρίνης, ουσία που μπορεί να αποδειχθεί τοξική για το συκώτι σε μεγάλες δόσεις.

Δείτε  ΕΔΩ τα οφέλη από την κατανάλωση μελιού και κανέλας 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ