Κωνσταντίνα Παγάνη: Με ενόχλησε η αναφορά στη δολοφονία της μητέρας μου

Την παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks, Κωνσταντίνα Παγάνη, συνάντησε η κάμερα του Πρωινό και η Μαρία Κοκκολάκη.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη είπε: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα.»

Για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της μητέρας της και το αν την ενόχλησε που αναφέρθηκε κάποιες φορές στο reality μόδας δήλωσε: «Ναι (με ενόχλησε) γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα.

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παγάνη.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ