Μπαχτσελί: Ελλάδα κρύβεται πίσω από άλλες χώρες και συμπεριφέρεται σαν ληστής

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι, η Ελλάδα κρύβεται πίσω από άλλες χώρες και συμπεριφέρεται σαν ληστής.

“Είναι ληστεία που η Ελλάδα καταφεύγει σε άδικες και παράνομες κινήσεις επιζητώντας την ευημερία και το μέλος την”, τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο νέο ακραίο παραλήρημά του ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP.

Παράλληρα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επισήμανε ότι η στάση της Ελλάδας στα παράλια της Τουρκίας αποτελεί “γλώσσσα πολέμου”, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ στις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του προειδοποίησε ότι “όποιος παραβιάσει τα δικαιώματά μας στα χωρικά μας ύδατα θα το πληρώσει ακριβά”.

Ο Μπαχτσελί ανέφερε ότι στην κόντρα της χώρας του με την Ελλάδα προστέθηκε υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και αυτή με την Γαλλία, δηλώνοντας ότι “με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε και ένα κλίμα ειρήνης”, καταλήγοντας ότι “το τουρκικό έθνος μάχεται για την ανεξαρτησία της Γαλάζιας Πατρίδας”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ