Η ιστορία του πιο διάσημου καναπέ στα χρονικά της τηλεόρασης

Είτε έχετε δει ένα επεισόδιο είτε έχετε δει κάθε επεισόδιο της σειράς πολλές φορές, πιθανότατα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσετε τον πορτοκαλί καναπέ που για 10 σεζόν η παρέα των Friends καθόταν στο Central Perk!

Ο παλιός βελούδινος καναπές στον οποίο συνήθως οι χαρακτήρες κάθονται συνήθως χωρά τέσσερις φίλους ταυτόχρονα ενώ ένας κάθεται στην πράσινη καρέκλα στα δεξιά και, εάν είναι και τα έξι άτομα, υπάρχει ένα τραπέζι με μια καρέκλα στα αριστερά που κάθεται συνήθωςο Joey.

Σπάνια υπάρχει κάποιος άλλος στον καναπέ και τα παιδιά το θεωρούν δικό τους. Τόσο που οι σεναριογράφοι το ενσωμάτωσαν και στην ιστορία τους!

Στο επεισόδιο “The One With The Bullies” δύο τύποι κάθονται στον καναπέ και τότε αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Joey και τον Chandler!

Αυτός ο καναπές ήταν παρατημένος στα στούντιο της Warner και τον ανακάλυψε μία σκηνογράφος.

O πορτοκαλί καναπές στο Central Perk που έγινε δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη είχε βρεθεί στο υπόγειο του στούντιο της Warner Bros, χωρίς κανείς να πιστεύει πως θα γινόταν τόσο διάσημος. Κι όμως δεκάδες εταιρειες έβγαλαν ρέπλικες για τους φαν ανά τα χρόνια – ακόμη και σήμερα!

 

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ