«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ» 2020 | Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΣΕΓΑΣ και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας τη συνάντηση στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ».

Λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των μέτρων προστασίας της Ελληνικής πολιτείας οι αγώνες φέτος θα διεξαχθούν μόνο με Έλληνες και Κυπρίους αθλητές/ριες .
Τα Αγωνίσματα θα είναι:

-Άνδρες :100μ, 200μ ,800μ ,400μ μετ´ εμποδίων
-Γυναίκες :100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 100, Μήκος

Η ιστορική διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, με όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η Ομοσπονδία, λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρχαιότερης ομοσπονδίας τα Παπαφλέσσεια θα είναι το τελευταίο χρονικά μίτινγκ πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο νέο πλάνο αγώνων για το καλοκαίρι του 2020 που προβλέπει διασυλλογικά πρωταθλήματα σε διπλάσιους από πέρυσι ομίλους, καθώς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα με περιορισμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών για υγειονομικούς λόγους.

Οι φετινοί αγώνες θα διαφέρουν από αυτούς των προηγούμενων ετών, αποτέλεσμα της διαφορετικότητας που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής, τους τελευταίους μήνες καθώς αυτό που προέχει είναι η Δημόσια υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ