1ο Παιδικό Πολιτιστικό  Φεστιβάλ Δήμου Καλαμάτας | Προβολή ταινίας στο Πάρκο ΟΣΕ

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο του 1ου Παιδικού Πολιτιστικού  Φεστιβάλ Δήμου Καλαμάτας, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (Πλατεία Ευκαλύπτων) θα πραγματοποιηθεί προβολή από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας. Πρόκειται για δράση Παιδικού Υπαίθριου Σινεμά.

Αυτή την Τετάρτη θα προβληθεί η ταινία «Χωρίς Οικογένεια – Rémi sans famille Family», Μεταγλωττισμένο, σε σκηνοθεσία: Antoine Blossier , διάρκειας 105 λεπτών, γυρισμένη το 2018 με τους Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen

Υπόθεση:

Στα τέλη του 19ου αιώνα ο ορφανός Ρεμί βρίσκεται υπό την επιμέλεια του πλανόδιου μουσικού Βιταλίς, με τον οποίο διασχίζουν την επαρχιακή Γαλλία. Και όταν έρθει η ώρα να μάθει το μυστικό της καταγωγής του, ο μικρός Ρεμί θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Πληροφορίες: https://www.imdb.com/title/tt6741368/

Κατά την είσοδο θα δίδεται κουπόνι με αριθμό, λόγω περιορισμένων θέσεων, ενώ για την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης και προκειμένου να τηρηθούν τα προληπτικά υγειονομικά μέτρα, παρακαλούνται τα παιδιά να συνοδεύονται από μέχρι έναν ενήλικα κατά περίπτωση.

Τrailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ