Επιστρέφει στον ANT1 με ένα δυνατή καθημερινή δραματική σειρά

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Αυτό το ρητό φαίνεται πως ακολουθούν στον ΑΝΤ1 καθώς, μετά την αυλαία του σίριαλ Γυναίκα χωρίς όνομα, η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου και η σκηνοθέτης Βίκυ Μανώλη συνεχίζουν τη συνεργασία τους σε μια νέα, καθημερινή δραματική σειρά που προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Η υπόθεση της νέας σειράς είναι διασκευή ενός γαλλικού φορμάτ, που σημείωσε τεράστια επιτυχία και χαρακτηρίστηκε ως σειρά – γεγονός και φέρει τον τίτλο «Un si grand soleil (Ένας τόσο μεγάλος ήλιος)

Σε αυτήν αναμένεται να έχουμε μια τηλεοπτική επιστροφή, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μετά από πολλά χρόνια. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στα ελληνικά δρώμενα και να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ αυτό το διάστημα αρκετοί ηθοποιοί συζητούν για να ενταχθούν στο καστ της σειράς.

Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία, έπειτα από πολλά χρόνια, επιστρέφει μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά. Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή στο Tv O’ Clock, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στις ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι που επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και τους συνδέουν για πάντα.

Σε πρώτο πλάνο, λοιπόν, είναι η αγάπη, οι σχέσεις και τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

 

Πηγή: zappit

 

http://www.tvnea.com

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ