Προβολή της Καλαμάτας στην κρατική τηλεόραση και την εκπομπή «Συνδέσεις»

Η Καλαμάτα για άλλη μια φορά τράβηξε τα βλέμματα πανελλαδικά προβάλλοντας τις ομορφιές μέσα από την κρατική τηλεόραση, συγκεκριμένα την  ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από την Καλαμάτα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εικόνες της Μεσσηνιακή πρωτεύουσας φιλοξενώντας γνωστά πρόσωπα της πόλης και προβάλλοντας δραστηριότητες που εξελίσσονται στην περιοχή.

Ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος «συνδέθηκαν» με τη Χρύσα Παπασταύρου και την αγαπημένη καλαματιανή ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και μετέφεραν τον παλμό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα καθημερινότητας, οι προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και οι προοπτικές της περιοχής, ζητήματα που σχετίζονται με δράσεις που αναπτύσσονται στην πόλη, προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στην Καλαμάτα κ.ά.

Στην εκπομπή μίλησε βεβαίως και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδηλατοδρόμους και στην πρόθεση του Δήμου για ενίσχυση του εν λόγω δικτύου, ενώ απάντησε και σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Κολακευτικά, επίσης ήταν  τα σχόλια που ακούστηκαν για το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του, στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει η Καλαμάτα, εικόνα μια πόλης που κάνει σταθερά βήματα στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ