Νέα παράταση της θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4690/2020 (ΦΕΚ 104/Α’/30-5-2020) που δημοσιεύθηκε χθες, παρατείνεται εκ νέου η θητεία των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων έως τις 30-09-2020.

Ως εκ τούτου παρατείνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσιας έως και την 30-09-2020.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στην ανακοίνωση που έβγαλε μεταξύ των άλλων ανέφερε τα ακόλουθα :

“Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας προχωρά και έχει αναθέσει στον νομικό μας σύμβουλο την κατάρτιση νέου σύγχρονου καταστατικού, όπως είχε αποφασιστεί ομόφωνα σε προηγούμενη γενική συνέλευση των μελών του και δεν είχε υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Με την σύνταξη του το προσχέδιο του νέου καταστατικού θα τεθεί σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση μεταξύ των μελών του και θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχίσει, λόγω αδυναμίας πραγματοποιήσεως Γενικής Συνελεύσεως, να πραγματοποιεί ανοικτά προς τα μέλη μας διοικητικά συμβούλια, ώστε να ανταλλαγούν γνώμες και απόψεις για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες της πόλης μας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθει ανοικτά διοικητικά συμβούλια με μέρος των μελών μας, και σύμφωνα με τα μέτρα ασφάλειας που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση, από τους χώρους της ένδυσης, της υπόδησης, των οπτικών, των καφέ και της εστίασης.  Σκοπός μας είναι, και όσο αυτό είναι εφικτό, εντός του τρέχοντος μηνός να υλοποιηθούν ανοικτά διοικητικά συμβούλια με το σύνολο των μελών μας.

Το παρών διοικητικό συμβούλιο πιστεύει ότι στα πλαίσια της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των μελών μας, την συνεργασία, την διακίνηση απόψεων και ιδεών και εν τέλη όταν λειτουργούμε μαζί τότε είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του κάθε στόχου.

Στην νέα εποχή και στις δυσκολίες που αναμένονται μετά από τις γνωστές σε όλους μας εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ουδείς μπορεί μόνος του.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα…  μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα για τον τόπο μας!”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ