Επαναλειτούργησε το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και ήδη οργανώνει τις επόμενες δράσεις του

Από εχτές Δευτέρα 1η Ιουνίου το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας έχει ξεκινήσει και πάλι την κανονική του λειτουργία σε όλα τα τμήματα και για όλες τις ηλικίες. Τα μόνα τμήματα που δεν έχουν αρχίσει ακόμα είναι των πνευστών οργάνων και τα τμήματα χορωδίας και ορχήστρας.

Με ιδιαίτερη χαρά οι υπεύθυνοι και το διδακτικό προσωπικό του Ωδείου υποδέχτηκαν και πάλι όλους τους μαθητές τους και ετοιμάζονται πυρετωδώς  για τις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Ο ενθουσιασμός και η παρουσία των παιδιών, βοήθησε και τους ίδιους να ξεπεράσουν γρήγορα όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία και να ατενίζουν και πάλι το μέλλον με ιδιαίτερη αισιοδοξία, όπως δήλωσαν σε ανάλογη ανάρτηση στην σελίδα του Ωδείου στο facebook. 

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρθηκαν στα μαθήματα μέσω διαδικτύου λέγοντας πως “Η εμπειρία των διαδικτυακών μαθημάτων- όσο οδυνηρή κι αν ήταν για όλους- αποδείχτηκε σωτήρια καθώς οι περισσότεροι των μαθητών όχι μόνο διατήρησαν το επίπεδό τους αλλά επέδειξαν και αξιοσημείωτη πρόοδο!” , αλλά και στις μελλοντικές δράσεις του Δημοτικού Ωδείου από εδώ και στο εξής. Ειδικότερα:

-Ο εσωτερικός διαγωνισμός για τις υποτροφίες του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους όπως και τα προηγούμενα χρόνια με τον πρώτο γύρο στις αρχές Ιουλίου και τον τελικό γύρο στις 15 Ιουλίου.

-Ο διαγωνισμός Κιθάρας επίσης θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου.

Τέλος οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας δεν παρέλειψαν να ευχηθούν δύναμη, υγεία, επιτυχίες, ευτυχία και επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους μαθητές που φέτος αποφοιτούν εν μέσω μιας ιδιαίτερης κατάστασης και να τονίσουν πως λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και με ιδιαίτερη μέριμνα και προσοχή φροντίζουν για την υγεία των μαθητών και την καθαριότητα των χώρων του Ωδείου!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ