Νέος εβδομαδιαίος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 και το King Tan Solarium στην Καλαμάτα

Έρχεται το καλοκαίρι… Θες να βγεις στην παραλία έχοντας ήδη αποκτήσει ένα υπέροχο μαύρισμα, εύκολα,  ξεκούραστα και κυρίως με ασφάλεια; Τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στον νέο, μεγάλο, εβδομαδιαίο διαγωνισμό του Έμφασις 91.8 σε συνεργασία με το King Tan Solarium στην Καλαμάτα, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Κανάρη. 

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
-Τηλεφώνησε κάθε μέρα 09.00-11.00 στο 27210-91704 στην εκπομπή του Παναγιώτη Δραγκιώτη και της Κωνσταντίνας Κολόκα στον Έμφασις 91.8, 
-Άφησε όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση και μπες στην κλήρωση.
Κάθε Παρασκευή ένας τυχερός, ή μια τυχερή θα κερδίζει 15 λεπτά συνολικής θεραπείας σε όσες συνεδρίες επιθυμεί, 5λεπτες, 3λεπτες ή 7λεπτες.
Όμως σε αυτόν τον διαγωνισμό κανείς δεν βγαίνει χαμένος, αφού και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 10% στην αγορά όποιου πακέτου επιθυμούν λέγοντας απλά το όνομα τους και ότι είχαν λάβει μέρος στον διαγωνισμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι αυστηρά τηλεφωνική 
Μην χάνεις την ευκαιρία… Δήλωσε συμμετοχή και θα δεις τα φοβερά αποτελέσματα μόνο κοντά στους ειδικούς του King Tan Solarium, όπου θα βρεις μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γνώση , εμπειρία, ασφάλεια και όλα αυτά σε εκπληκτικά προσιτές τιμές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

Η έκθεση στον ήλιο ενεργοποιεί το σώμα ώστε να παράγει βιταμίνη D. Επειδή όμως πάντα ελλοχεύει η απειλή του καρκίνου του δέρματος, καλό είναι να μην το παρακάνουμε. Σύμφωνα με τον Στίβεν Χόνιγκ, διευθυντή του κέντρου οστεοπόρωσης στο Hospital for Joint Diseases της Νέας Υόρκης αρκούν 20-25 λεπτά στον ήλιο.

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αδυνατούν να απορροφήσουν τις απαιτούμενες ποσότητες βιταμίνης D από τον ήλιο, καθώς λόγω χειμώνα ή γεωγραφικής θέσης, δεν εκτίθενται για αρκετή ώρα σε αυτόν. Σε αυτή την περίπτωση μια πολύ καλή λύση είναι το solarium.

Το solarium επειδή είναι ελεγχόμενη ακτινοβολία δεν χρειάζεται αντηλιακή προστασία. Οι κρέμες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του είναι επιταχυντές μαυρίσματος κ έχουν σαν σκοπό τους να επιτρέψουν στα μελανοκύτταρα να παράγουν περισσότερη μελανίνη με την ίδια ποσότητα ενέργειας και γι αυτό προτείνεται η χρήση τους. Επίσης περιέχουν αντιγηραντική σύνθεση καθώς κ έξτρα ενυδάτωση για να μην ξεραίνεται η επιδερμίδα.

Επιδράσεις solarium στην υγεία:
.Η ανθρώπινη φύση μας κάνει να θέλουμε να επωφεληθούμε από την ηλιακή ενέργεια όλο τον χρόνο και γι’ αυτό ανακαλύφθηκε το solarium.
-Προάγει τον σχηματισμό της Βιταμίνης D3
-Προκαλεί μείωση μυαλγιών και Ρευματικών προβλημάτων
-Έχει θετικές επιπτώσεις στην θεραπεία κατα της Οστεοπόρωσης.
-Έχει θετική επίδραση στον μεταβολισμό, την αρτηριακή πίεση και το επίπεδο της χοληστερόλης.
-Η μεγαλύτερη επίδραση του σολάριουμ στην υγεία που φαίνεται να έχει η έκθεση στην ακτινοβολία του solarium αφορά την ψυχική μας διάθεση, γινόμαστε πιο χαρούμενοι, δείχνουμε μεγαλύτερη ενεργητικότητα, και αποτελεί ένα θαυμάσιο μέσο κατά του άγχους και της κόπωσης.

Πλεονεκτήματα Του Solarium:
-Η έκθεση μας σε ακτινοβολία UV συνδράμει στην παραγωγή βιταμίνης “D” στο δέρμα.
-Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής
-Βοηθάει στην καταπολέμηση της ψωρίασης • Το δέρμα δεν καίγεται (γιατί είναι ελεγχόμενο)
-Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
-Για ένα μαύρισμα, απαιτείται πολύ λίγος χρόνος
-Μείωση καρδιακών και αγγειακών παθήσεων
-Μείωση της πίεσης του αίματος
-Μείωσης της χοληστερόλης
-Θεραπεία νευροδερματίτιδας
-Ενδυνάμωση ψυχικής ηρεμίας του ανθρώπου
-Αντικαρκινική επίδραση και πρόληψη διαφόρων τύπων καρκίνου, όπως του μαστού, παχέως εντέρου .
– Αύξηση μεταβολισμού του συκωτιού (κύριο όργανο αποτοξίνωσης)

Στο ΚING TAN SOLARIUM χρησιμοποιούν μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελέσματος με την σωστή τιμή. Απολαύστε λοιπόν την φροντίδα των ειδικών σε έναν υπέροχο χώρο, από γνώστες του αντικειμένου για ένα υγιές και ασφαλές μαύρισμα.

Καλέστε τώρα στο 2721304914 και κλείστε τώρα το ραντεβού σας.

Βρείτε το  ΚING TAN SOLARIUM και στο facebook  

Ωράριο Λειτουργίας 

Δευτέρα –  Παρασκευή : 12:00 – 18:00
Σάββατο:  12:00-15:00 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ