Τσαντίστηκα – Έφηβος πυροβόλησε και σκότωσε την 16χρονη φίλη του στο πρώτο τους ραντεβού

Μαλώσαμε, τσαντίστηκα και την πυροβόλησα στο κεφάλι είπε κυνικά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 17χρονος Μάικλ Κάμπελ καθώς περιέγραφε πως σκότωσε την 16χρονη Σάινα Ριτχάλερ. 

Οι δυο νέοι είχαν γνωριστεί μέσω ίντερνετ και αφού μιλούσαν για κάποιο διάστημα η Σάινα αποφάσισε να φύγει από το Ουαιόμινγκ όπου έμενε και να πάει στη Νότια Ντακότα για να τον συναντήσει. Πίστευε ότι είχε βρει τον έρωτα της ζωής της. 

Στη συνάντηση τους όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ο 17χρονος για ασήμαντη αφορμή τσαντίστηκε με την Σάινα, έβγαλε ένα πιστόλι και την εκτέλεσε εν ψυχρώ πυροβολώντας τη στο κεφάλι. Στη συνέχεια σκούπισε τα αίματα και την έκρυψε στο υπόγειο του σπιτιού του

Οι γονείς της κοπέλας ύστερα από μια εβδομάδα που δεν είχε δώσει ίχνη ζωής ενημέρωσαν την αστυνομία. Άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που έψαξαν στο κομπιούτερ της εντόπισαν τις συνομιλίες που είχε με τον 17χρονο και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε αυτόν.

Τώρα σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας ο Μάικλ Κάμπελ θα καταδικαστεί μέχρι και 55 χρόνια στη φυλακή για το έγκλημα του τα οποία θα τα εκτίσει όλα. Οι συνήγοροι του θέλησαν να πείσουν τους δικαστές ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά ο ίδιος ο 17χρονος είπε πως είναι καλά και πως ότι έκανε το έκανε συνειδητά. 

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ