Κραουνάκης: Η απάντησή του για την αποζημίωση των 800 ευρώ από τον δήμο Αθηναίων

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να ζητάει και να παίρνει 800 ευρώ από τον δήμο Αθηναίων ως αποζημίωση, προχώρησε την Τρίτη (19/05) ο Σταμάτης Κραουνάκης.

“Η είδηση που απλόχερα μοιράζει ο δήμος Αθηναίων ό,τι πληρώθηκα 800 ευρώ για την συναυλία της ΑΠ είναι απολύτως ψευδής”, τονίζει σε ανάρτησή του ο Κραουνάκης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης διαψεύδει ότι είχε ζητήσει και έλαβε 800 ευρώ από τον δήμο ως αποζημίωση γιατί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είχε ερμηνεύσει, χωρίς τη συγκατάθεσή του, ορισμένα τραγούδια του κατά την συναυλία της στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης φερόταν να είχε ζητήσει το προαναφερόμενο ποσό γιατί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είχε ερμηνεύσει ορισμένα από τα τραγούδια του στη συναυλία που είχε δώσει κινούμενη στους δρόμους της Αθήνας την εποχή της καραντίνας, χωρίς να τον ρωτήσει. Να σημειωθεί ότι η ιδέα εκείνου του εγχειρήματος είχε στηριχθεί από τον δήμο. Ο μουσικοσυνθέτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, απέστειλε εξώδικο στον δήμο Αθηναίων, ο οποίος έσπευσε να του καταβάλει το ποσό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ