Αγριες Μέλισσες – Καφέ της Χαράς: Πότε θα δούμε νέα επεισόδια

Επιστροφή στο τηλεοπτικό πρόγραμμά του αποφάσισε ο ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση των μέτρων χαλάρωσης της καραντίνας. Tα γυρίσματα για τις παραγωγές που είχαν διακοπεί θα επανεκκινήσουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου, με αυστηρά μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Αρση της καραντίνας και στο Διαφάνι, όπου η Λενιώ, ο Λάμπρος, ο Κυπραίος και όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Αγριες Μέλισσες» δίνουν πάλι ραντεβού για να αφηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας τους. Έπειτα από δύο μήνες διακοπής, η σειρά εποχής επιστρέφει στη ζώνη μετάδοσής της, από Δευτέρα 18/05 έως Πέμπτη στις 22:50.

Επιστροφή με νέα επεισόδια για το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου και την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με νέα επεισόδια επανακάμπτουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι κωμικές του σειρές, το «Πέτα τη φριτέζα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το «Μην ψαρώνεις» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το «Καφέ της Χαράς» κάθε Παρασκευή (αρχής γενομένης από 22/05), αλλά και το καθημερινό «Αν ήμουν πλούσιος». Για κάποιες παραγωγές υπήρχε μικρό στοκ επεισοδίων που έχουν γυριστεί στην προ-καραντίνας εποχή, τα οποία θα προβληθούν πρώτα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ