Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στις σχέσεις των ζευγαριών – Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν

Μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που επιστρέφουν για γυρίσματα στα μέσα Μαΐου. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, στην καρδιά της Λενιώς θα προσπαθήσει να μπει και πάλι ο Θωμάς. Η Λενιώ δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι τον εμπιστεύθηκε, του άνοιξε την καρδιά της, πείστηκε ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή οι δυο τους και τελικά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο τους. Φυσικά δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι αυτός ο άντρας και τι είναι ικανός να κάνει. Αρχικά ενώ θα κρατήσει τον Θωμά σε απόσταση, στην πορεία θα ζηλέψει τη σχέση του με τη Μάρθα, θα λυγίσει και θα τον βάλει και πάλι στη ζωή της, παρά τις αντιδράσεις του Λάμπρου που θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή η Λενιώ και εκείνος να είναι μαζί. Όμως η στιγμή τους δεν έχει έρθει ακόμη, όχι τουλάχιστον μέχρι όλοι να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι ο Θωμάς Κυπραίος, έστω κι αν ο Λάμπρος κινδυνέψει ακόμη και να χάσει τη ζωή του από αυτή την αποκάλυψη.

Παράλληλα, μόλις ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση ανάμεσα στη γυναίκα του και τον γιατρό της καταλαβαίνει πως αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενε για να ξεμπλέξει από αυτόν τον γάμο όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να διεκδικήσει τη Λενιώ. Από την πλευρά της η Θεοδοσία θεωρεί πως με τον γοητευτικό γιατρό Βασταρδή θα έχει κι εκείνη μια ευκαιρία στην ευτυχία. Μαθαίνοντας όμως πως εκείνος είναι παντρεμένος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να μπλέξει και πάλι σε μια παρόμοια ιστορία, ενώ δεν αλλάζει γνώμη ούτε όταν εκείνος της δείχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του. Επιλέγει λοιπόν να παλέψει για τον γάμο της με τον Λάμπρο περισσότερο από εγωισμό για να μην τον αφήσει να τρέξει στην αγκαλιά της Λενιώς. Ο Λάμπρος όμως πια δεν τη θέλει και της ζητά διαζύγιο, κάτι που η Θεοδοσία δεν φέρεται διατεθειμένη να συναινέσει!

Η απόφαση της Ασημίνας να εμφανίσει εκείνη το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου σαν δικό της και να το μεγαλώσει μαζί με τον άντρα της αναπόφευκτα θα φέρει κοντά το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι. Αρχικά τουλάχιστον. Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τον άντρα της και να του θυμίσει όλες τις καλές τους στιγμές. Ο Νικηφόρος, που έχει κάνει τη λαδιά του, θυμάται ξανά τους λόγους για τους οποίους ερωτεύθηκε τη γυναίκα του και ξεχνά τις άσχημες στιγμές και την κακία της. Μέχρι τη στιγμή όμως που θα ζηλέψει που η Δρόσω δείχνει να προχωρά τη ζωή της…

Επίσης, η απόφαση του Μιλτιάδη να αποκαλύψει στον Δούκα το άγνωστο και βρώμικο παρελθόν της Μυρσίνης, ένα παρελθόν που ούτε ο ίδιος γνώριζε οδηγούν τον Δούκα Σεβαστό να δει με άλλο μάτι τη γυναίκα του. Δεν την εμπιστεύεται και θεωρεί πως ό,τι κι αν λέει είναι ψέμα. Ο γάμος τους θα περάσει από χιλιάδες κύματα και θα κινδυνέψει να καταρρεύσει, όμως η Μυρσίνη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Δεν έχει μάθει να χάνει και δεν πρόκειται να το μάθει ούτε τώρα…

Ωστόσο, στη σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας επικρατεί ηρεμία. Το ζευγάρι που ξεκίνησε δειλά τη σχέση του πνέει σε πελάγη ευτυχίας και το άμεσο μέλλον προμηνύεται γλυκό και όμορφο. Η Βιολέτα βρήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ένα λιμάνι για να αράξει, ενώ και ο Μιλτιάδης χαλάρωσε μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς και θλίψης για τη ζωή που δεν έζησε. Η επιστροφή του πρώην άντρα της Βιολέτας όμως απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Όσον αφορά την Παγώνα και τον Τόλλια, η επιλόχειος κατάθλιψη της Παγώνας την ανάγκασε να τραπεί σε φυγή και να παρατήσει τον άντρα και τα παιδιά της. Ο Τόλλιας ζήτησε τη βοήθεια των γυναικών του χωριού και πριν καλά καλά το καταλάβει έβαλε την Ουρανία στην καρδιά του. Η επιστροφή της Παγώνας στο Διαφάνι έφερε τα πάνω κάτω. Αφού ανακάλυψε τι είχε παιχτεί ανάμεσα στον άντρα και την κολλητή της αποφάσισε να παλέψει για τον γάμο της και να μην αφήσει τίποτα και κυρίως κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Ο Τόλλιας συνειδητοποιεί τώρα ότι η Ουρανία είναι η γυναίκα της ζωής του και εκτιμά αυτά που τους ενώνουν, την οικογένεια και τα παιδιά τους. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως παραμένει η Ουρανία και τα όσα όμορφα ένιωσε για εκείνη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις όμως και στο γάμο της Πηνελόπης με τον Κλεομένη, έναν γάμο που βασίστηκε στο ψέμα! Όταν η Πηνελόπη πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Κλεομένη πίστευε μέσα της πως θα έκανε τον γάμο της να πετύχει και έτσι να ξεχάσει και τον Μελέτη, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Τώρα η κόρη του Δούκα καλείται να πληρώσει τη λάθος επιλογή που έκανε. Μπορεί μεν ο Κλεομένης να μην είναι αυτός που όλοι ήθελε να πιστέψουν ότι είναι και μπορεί να πιαστεί και στα πράσα χάρη στο σχέδιο του Μελέτη και του Κωνσταντή με τον Δημητράκη, όμως ο γάμος αυτός δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι απλά και εύκολα. Η Πηνελόπη θα παραμείνει σαν μια φυλακισμένη πριγκίπισσα μέχρι τη στιγμή που ο Μελέτης θα κινήσει γη και ουρανό για να την απελευθερώσει και να την κάνει και πάλι δική του!

Τέλος, η προξενήτρα του χωριού, η Ρίζω φαίνεται να πιάνεται στη φάκα της και να έρχεται κοντά με τον Ενωμοτάρχη. Τι κι αν τόσο καιρό η κυρά Ρίζω προσπαθούσε να αποκαταστήσει τον Ενωμοτάρχη; Στο σπίτι του έβαζε γυναίκες για να δει τις αντιδράσεις τόσο εκείνου, όσο και της μητέρας του με στόχο να τον ντύσει γαμπρό. Εκείνο που δεν κατάλαβε ούτε εκείνη, ούτε φυσικά και εκείνος είναι το ότι αυτή η κατάσταση τους έφερε πιο κοντά. Όσο περνά ο καιρός οι δυο τους θα καταλάβουν πως ίσως τελικά και να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον! Και με τις ευλογίες της μαμάς! Τα σκαλιά της εκκλησίας μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ