“Σ’ Αγαπώ” – Η Τάμτα γύρισε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της μόνη στο σπίτι!

Το «Σ’ Αγαπώ», ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά radio & club hits της δεκαετίας του 2000, παίρνει νέα πνοή με τη φωνή της Τάμτα!

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής δε σταματάει να μας εκπλήσσει με τις κυκλοφορίες της τον τελευταίο χρόνο: ταρακούνησε την Ευρώπη στους ρυθμούς του «Replay»,τραγούδησε το Νο1 «Senorita» με τον SNIK και «έριξε» το YouTube & το Spotify, μας έδωσε μια γεύση μέσα από το επερχόμενο διεθνές EP της με το «Sex With Your Ex» και πλέον κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της που αποτελεί επανεκτέλεση ενός διαχρονικού ελληνικού pop τραγουδιού.

Το «Σ’ Αγαπώ» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη, επιστρέφει 18 χρόνια μετά σε νέα εκτέλεση με τη φωνή και τη μοναδική ερμηνεία της ανατρεπτικής Τάμτα.

Το official video ωστόσο που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube έχει τη δική του ιστορία, καθώς γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου από την ίδια την Τάμταστο σπίτι της, με ένα κινητό τηλέφωνο και πολλή φαντασία, όπως μας ενημέρωσε και η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram:

«Εφόσον το τραγούδι ήταν έτοιμο, η επιλογή που είχαμε ήταν να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι χωρίς βίντεο κλιπ. Άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν, και ας μην ζούσαμε τότε αυτά που ζούμε σήμερα. Αλλά είπα να μη συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, και να δοκιμάσω να ντυθώ και να βαφτώ μόνη μου και να το γυρίσω με το κινητό μου, στο σπίτι και γύρω από αυτό, χωρίς φώτα και χωρίς κανέναν επιπλέον επαγγελματικό εξοπλισμό, με τη βοήθεια του ανθρώπου μου, ο οποίος κατάφερε να γίνει άρτιος καμεραμάν για πρώτη του φορά! Με αρκετή φαντασία, με ένα κινητό και με την εξαιρετική δουλειά που έγινε εκ των υστέρων στο μοντάζ με την προσθήκη χρωμάτων και visuals, νομίζω ότι έχουμε βγάλει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ