Τομ Χανκς: Περιγράφει με λεπτομέρειες τα συμπτώματα του κορονοϊού – Πονούσε όλο μου το σώμα

Έχοντας αναρρώσει πλέον πλήρως, ο Τομ Χανκς αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και για όλα τα συμπτώματα που είχε όσο καιρό ήταν ασθενής. 

 

Μετά τη Ρίτα Γουίλσον ήρθε η σειρά του Τομ Χανκς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη του με τον κορωνοϊό σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή The National Defense Radio Show.

 

Το διάσημο ζευγάρι ήταν από τους πρώτους σταρ του Χόλιγουντ που δήλωσαν ανοιχτά ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χανκς.

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο διάσημος ηθοποιός από την κουζίνα του σπιτιού του άνοιξε το Saturday Night Live όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά τη διάγνωσή του με τον ιό.

 

Μιλώντας για τα δικά του συμπτώματα, ο Χανκς εξήγησε ότι ήταν αρκετά πιο ήπια από εκείνα της συζύγου του, με την οποία νόσησε το ίδιο χρονικό διαστημα:

 

«Η Ρίτα το πέρασε πιο βαριά από εμένα. Είχε αρκετά υψηλότερο πυρετό και επίσης είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Εγώ, από την άλλη, πονούσα πολύ σε όλο μου το σώμα και ένιωθα εξουθενωμένος», εξήγησε ο ηθοποιός και πρόσθεσε «τότε μόλις είχαν εμφανιστεί τα πρώτα κρούσματα στην Αυστραλία και έτσι μας απομόνωσαν για να μην το μεταδώσουμε σε άλλους. Για αυτόν το λόγο μπήκαμε σε καραντίνα».

 

Επίσης, θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή, όσο ήταν έγκλειστοι, προσπάθησε να κάνει γυμναστική για να παραμείνει σε φόρμα, όμως μέσα σε 12 λεπτά ένιωσε έτοιμος να σωριαστεί.

 

Το ζευγάρι πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

www.cnn.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ