Η καταγγελία Έλληνα με κορονοϊό στη Σουηδία: Έβαλαν τη σύντροφό μου να με εξετάσει

Τα όσα έζησε ενώ έχει προσβληθεί από κορονοϊό κατήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ένας Έλληνας ο οποίος ζει στη Σουηδία. Περιγράφοντας πως τον άφησαν να περιμένει για ώρα μέσα στο κρύο δήλωσε πως την εξέταση δεν του την έκανε κάποιος γιατρός αλλά έβαλαν την ίδια του την σύντροφο.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Στολτίδη που είχε κάνει γνωστά τα όσα πέρασε μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Μιλώντας στο Open επιβεβαίωσε τα όσα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λέγοντας:

«Όταν φτάσαμε έξω από την πόρτα του νοσοκομείου, μου είπαν κατέβα και κατέβηκα σχεδόν τρικλίζοντας, να πω την αλήθεια. Ήμουν πάρα πολύ αδύναμος. Είχα κοντά στις 11 ημέρες να φάω».

«Μου είπαν θα περιμένεις έξω από την πόρτα και θα ‘ρθουνε να σε παραλάβουν. Δεν ήρθαν ποτέ. Αυτή που ήταν ήρθε η σύντροφός μου, η οποία είχε πάρει ένα ταξί. Μ΄αφήσανε να εκτεθώ εκεί έξω όλο αυτό τον χρόνο. Κι αφού πήγαμε λοιπόν περπατώντας σιγά σιγά εκεί στην τέντα, εκεί μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε τη σειρά μας» σημείωσε.

«Ξέρετε που έγινε η εξέταση CRP; Έξω από την τέντα στον δρόμο. Και ξέρετε ποιος την έκανε; Η σύντροφός μου. Αυτή μου τρύπησε το δάχτυλο» σημείωσε.

Παράλληλα όπως τόνισε ρώτησε τους γιατρούς «γιατί δεν έχετε ετοιμάσει κάτι για αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται εδώ πέρα; Να είναι κάπου να υπάρχει μια ζεστασιά, όχι έξω στο κρύο, στη Σουηδία είμαστε» καθώς το θερμόμετρο έδειχνε μόλις 3 βαθμούς Κελσίου. «Η απάντηση ήταν ότι έχετε δίκιο, το φτιάχνουμε τώρα» είπε και πρόσθεσε πως είπε στο άτομο του με το οποίο συνομίλησε «εδώ και δύο μήνες περίπου μήνες έχει μυρίσει θάνατο όλη η Ευρώπη».

Όπως δήλωσε έχει ήδη αποστείλει σχετική αποστολή στο σουηδικό κράτος χωρίς όμως να περιμένει πως θα λάβει απάντηση.

Δείτε το βίντεο:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ