Ηλίας Μόσιαλος: Έτσι θα κερδίσουμε και την επόμενη μάχη. Καλή Ανάσταση!

Με μια ανάρτησή του στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζει την αποστολή προστατευτικού υλικού από την Τουρκία στη Μ. Βρετανία και γράφει ότι είναι κατάντια για την πάλαι ποτέ Αυτοκρτορία. Αλλά το κυριότερο κατηγορεί την Αγγλική κυβέρνηση ότι ενώ γνώριζε το πρόβλημα δεν έκανε αυτά που έπρεπε με αποτέλεσμα τώρα να θρηνεί χιλιάδες νεκρούς. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που έγινε παγκόσμιο παράδειγμα, με τα μέτρα που πήρε.

Εγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος:

Ο εκπρόσωπος τύπου της Βρετανικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι αναμένουν αύριο την αποστολή 84 τόνων προστατευτικού υλικού από την Τουρκία. Εκεί έχει καταντήσει η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία. Ανακοίνωσε επίσης, δυστυχώς, 888 νέους θανάτους σήμερα. Αναλογικά αυτό θα σήμαινε 143 θανάτους σε μια ημέρα στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε λιγότερους θανάτους συνολικά. Οι Άγγλοι γνώριζαν το πρόβλημα από τον Ιανουάριο και δεν έκαναν τίποτα για πάνω από δύο μήνες.

Αυτά αποφύγαμε στη χώρα μας γιατί δράσαμε έγκαιρα. Και είμαστε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει όμως να διαφυλάξουμε ότι πετύχαμε. Η επιστροφή στη μερική κανονικότητα θα πετύχει μόνο αν όλοι μας συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και συνετοί.

Έτσι θα κερδίσουμε και την επόμενη μάχη. Καλή Ανάσταση!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ