Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μηχανών ENDURO GP στην Κυπαρισσία στις 1-2-3 Μαΐου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και ο Δήμος Τριφυλίας ως οργανωτές, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ως συνδιοργανωτής, με την στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών καταλυμάτων Τριφυλίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα διοργανώσουν στην Κυπαρισσία στις 1-2-3 Μαΐου 2020 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μηχανών ENDURO GP.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μηχανών ENDURO GP που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο μας, αποτελείται από τέσσερις αγώνες που θα διεξαχθούν

-στις 20-22 Μαρτίου στην Αιδηψό,

-στις 11-12 Απριλίου στο Συκούριο,

-στις 1-2-3 Μαΐου στην Κυπαρισσία και

-στις 19-20 Ιουνίου στην Κέρκυρα, όπου και θα ολοκληρωθεί.


Στον αγώνα που θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Κυπαρισσίας το χρονικό διάστημα 1-2-3 Μαΐου 2020, σύμφωνα με τους διοργανωτές πρόκειται να μετάσχουν περίπου 450 αναβάτες, συν τους συνοδούς τους, ενώ αναμένεται μόνο για τις ανάγκες των συμμετεχόντων να κλειστούν περίπου 200 δωμάτια σε όλο το Δήμο Τριφυλίας.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του τερματισμού του διεθνή αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού HELLAS RALLY RAID το 2018, σειρά έχει η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μηχανών ENDURO GP αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η Τριφυλία αποτελεί πυρήνα Αθλητικών Διοργανώσεων και όχι μόνο, με στόχο την παγκόσμια ανάδειξη της.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ¨Η Πρόοδος¨ στα πλαίσια λοιπόν της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μηχανών Enduro GP, αναζητά εθελοντές ώστε να συνδράμουν σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα, με κάθε σεβασμό εκ μέρους των διοργανωτών στην ιδιωτικότητα του καθενός. Εθελοντές θα χρειαστούν τόσο κατά την τέλεση των αγώνων αλλά και στο επόμενο χρονικό διάστημα κατά την προετοιμασία τους.  Σε κάθε περίπτωση οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.

Η Φόρμα Έγγραφης βρίσκεται στο πιο κάτω link: https://forms.gle/YwcFQBaQSwCdBSiA8

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ