Netflix – La Casa de Papel: Η Τόκιο επιστρέφει, δύσκολες ώρες για τη Ναϊρόμπι

Tαυτόχρονα με τη νέα σεζόν της σειράς «La Casa De Papel 4» που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμο και το ντοκιμαντέρ «Η τέλεια ληστεία 4: Το φαινόμενο», που εξετάζει τα αίτια της μεγάλης επιτυχίας του «Casa de Papel» σε όλο τον κόσμο

Η«Τέλεια ληστεία» ή όπως μας αρέσει να την αποκαλούμε με τον ισπανικό τίτλο της, «La Casa de Papel», η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά του Netflix, επιστρέφει στις 3 Απριλίου για να ενώσει όλο τον πλανήτη μπροστά από την τηλεόραση. Εκατομμύρια πιστοί φαν θα πιάσουν πόστο σε κατάσταση πρωτοφανούς καραντίνας αυτήν τη φορά – δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η θέαση της τέταρτης σεζόν, πάντα με την υπογραφή του δημιουργού Αλεξ Πίνα, σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς Τέλεια ληστεία -ισπανικό δημιούργημα που έγινε βασικός μοχλός ανάπτυξης στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 για την τρίτη σεζόν του- αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις με εγκέφαλο τον μυστηριώδη Καθηγητή (Professor).

Ο Καθηγητής, ένας ιδιοφυής άντρας με συντηρητική περιβολή, αλλά καρδιά επαναστάτη, οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ εκπονώντας το «Σχέδιο Τσερνόμπιλ» με οκτώ αρχιληστές, όλοι τους διαφορετικοί άνθρωποι, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Ο στόχος των εκλεκτών με τα ψευδώνυμα «Τόκιο», «Ναϊρόμπι», «Ρίο», «Βερολίνο», «Ελσίνκι», «Οσλο», «Ντένβερ» και «Μόσχα» είναι να διαφύγουν αλώβητοι αφού μπουν στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης και τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Προκειμένου να το πετύχουν χρειάζονται έντεκα ημέρες απομόνωσης, κατά τις οποίες θα πρέπει να χειριστούν 67 ομήρους, καθώς και τις Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας. Το ερώτημα όμως είναι αν μια ληστεία τόσου υψηλού ρίσκου μπορεί να κρατήσει αυτούς τους επαναστάτες-ληστές δεμένους στον κοινό στόχο τους, καθώς προσωπικά προβλήματα, αμαρτίες και διεκδικήσεις δοκιμάζουν τις αντοχές όλων.

Στις προηγούμενες σεζόν είχαμε φυσικά απώλειες, δύο πολύκροτα ειδύλλια ανάμεσα στον νεαρό Ρίο και την ατίθαση Τόκιο αλλά και ανάμεσα στον Καθηγητή και την επικεφαλής της Αστυνομίας, ντετέκτιβ Ρακέλ Μουρίγιο, νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στην τρίτη σεζόν, ενώ είδαμε πως αφού οι ληστές άρπαξαν ένα δισεκατομμύριο από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο (FNMT), ο Καθηγητής και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που είχαν σκορπίσει, αναγκάστηκαν να ανασυνταχθούν καθώς ένας μέλος τους είχε συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, ήταν να κάνουν και πάλι μια νέα, μεγάλη ληστεία.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς, οι ανυπότακτοι ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τη Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική Αστυνομία, ενώ ο Καθηγητής προσπαθεί να σώσει τη Ρακέλ, η οποία έχει συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας, καταφέρνει να απελευθερωθεί δυσκολεύοντας το έργο της συμμορίας, και ο «Berlin» που νομίζαμε για νεκρό… ανασταίνεται.

Το τρέιλερ δείχνει την επιθεωρήτρια Σιέρα να απευθύνεται στον Καθηγητή και στη συμμορία του, υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση ελέγχεται απόλυτα από την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, όμως, ο Καθηγητής χακάρει το βίντεο και στέλνει το δικό του μήνυμα, καλώντας τους θεατές να μην πιστέψουν όσα λέει η επιθεωρήτρια… ενώ για άλλη μια φορά η Τόκιο αναλαμβάνει δράση με το δικό της δυναμικό τρόπο! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή για να μάθουμε όλες τις εξελίξεις.πηγή

CasaNetflixPapelγιαΔύσκολεςεπιστρέφειΝαϊρόμπιτηΤόκιοώρες