Ελένη Φουρέιρα – «YAYO»: Το νέο της διεθνές hit κυκλοφορεί!

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει την πιο δυνατή μουσική αποπλάνηση… «YAYO»!

Εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, το «YAYO» είναι ένα αγγλόφωνο anthem, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Η μοναδική superstar μεταφέρει το «YAYO» και στις οθόνες μας, μέσα από μία short movie με retro αισθητική, γεμάτη αισθησιασμό, που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας.

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop, που «σπάνε» ρεκόρ και σύνορα. Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP «Gypsy Woman», τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», καθώς και το ξεσηκωτικό anthem με τον Claydee, «Loquita».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται για να ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ