Ανοιξιάτικη γιορτή Χειροτεχνών “Art Yet Fun Market” |27-29 Μαρτίου στον Πολυχώρο Α 49 στην Καλαμάτα

Η άνοιξη είναι μια εποχή να τη γιορτάσεις. Και τι πιο εορταστικό από δεκάδες από τους καλύτερους χειροτέχνες της Καλαμάτας και της Πελοποννήσου να εκθέτουν τις μοναδικές δημιουργίες τους; Η έκθεση αυτή με την ονομασία Art Yet Fun Market  θα πραγματοποιηθεί για τρείς ημέρες, από 27 έως 29 Μαρτίουσε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της πόλης, τον Πολυχώρο Α 49 (Αναγνωσταρά 49) και θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 21.00 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.  

Το Art Yet Fun Market είναι μια προσπάθεια χειροτεχνών να συνδέσουν την τέχνη του Χειροποίητου με τη γιορτή, το fun. Διοργανωτής είναι ο Σύλλογος Χειροτεχνών δυτικής Ελλάδας και η γιορτή τους συμβαίνει στην Καλαμάτα για πρώτη φορά.
Πρωτύτερα οι διοργανώσεις της Art Yet Fun συνέβησαν στην Πάτρα, από το 2015, με τεράστια επιτυχία. Στον Πολυχώρο του Α 49, στο κέντρο της Καλαμάτας, οι 40 συμμετέχοντες χειροτέχνες, από τη Καλαμάτα αλλά και όλη τη Πελοπόννησο, θα παρουσιάσουν ένα κόσμο όμορφο βασισμένο στην τέχνη, το μεράκι και το ταλέντο.

Η πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων ειδών περιλαμβάνει: λαμπάδες και Πασχαλινά στολίδια, κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα,  κεραμικά, ζωγραφικούς πίνακες, κούκλες, παιχνίδια, κατασκευές, φυσικά καλλυντικά, σαπούνια, κεριά, φωτιστικά, ευφάνταστα  αξεσουάρ και πολλές φρέσκες ιδέες.  

Τα Μάρκετ της Art Yet Fun διαφέρουν όχι μόνο λόγω του εξαιρετικού επιπέδου συμμετοχών αλλά και λόγω των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων που το μετατρέπουν πάντα σε γιορτή! Έτσι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών θα διοργανωθούν δράσεις για μικρούς και μεγάλους με εργαστήρια, σεμινάρια και μουσικές εκδηλώσεις.Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα της εκδήλωσης ΕΔΩ  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ