Ράδιο Αρβύλα – ΣΚΑΪ: Υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα αναφέρει ο Χρήστος Κιούσης

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των live streaming επεισοδίων των «Ράδιο Αρβύλα» έχει ξεκινήσει, με την πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 22:00, μέσα από το κανάλι τους στο Youtube. 

 

Σε συνέντευξή που παραχώρησε ο Χρήστος Κιούσης στο «7 Μέρες TV» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό «διαζύγιο» των «Ράδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ. 

 

«Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω είναι πως όλη η ομάδα εργάζεται από τον Σεπτέμβριο και πως οι εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” ήταν έτοιμες να βγουν στον αέρα ανά πάσα στιγμή. Ο Αντώνης προσπαθούσε συνεχώς να βγάλει μια άκρη με το κανάλι αυτό, αλλά άκρη δεν έβγαινε.

 

Επίσης, με σιγουριά μπορώ να σας πω πως, όλα όσα ισχυρίστηκε δημοσίως ο ΣΚΑΪ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι ανακοινώσεις, ειδικά η τελευταία από πλευράς της Tony Production, η οποία περιλαμβάνει όλο το ιστορικό, εξηγεί με μεγάλη ακρίβεια και ξεκάθαρα τι έγινε. Το γιατί έγινε ό,τι έγινε και εμείς στην αρχή δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Τώρα όμως είναι μάλλον ξεκάθαρο, αφού αμέσως μόλις ο ΣΚΑΪ πέτυχε με τις μεθοδεύσεις του να οδηγήσει σε διάλυση τη συνεργασία, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για καθημερινό “Big Brother” από τις 11 έως τη 1 το βράδυ.

 

Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να γίνει κατανοητό ότι αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει, αφού οι εκπομπές μας ήταν προγραμματισμένες Δευτέρα και Τρίτη στις 12. Αν συνδυάσεις και αυτό που γράφεται για οικονομικά προβλήματα, εξηγείται μάλλον εύκολα γιατί ο ΣΚΑΪ με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο οδήγησε τα πράγματα στη διάλυση της συνεργασίας

www.topontiki.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ