Πάνος Χατζηκουτσέλης: Με μάσκες το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς στον αγαπημένο ηθοποιό. Η κηδεία , έγινε χθες το μεσημέρι στο Κοιμητήρι του Μαραθώνα . Η ανιψιά του είχε ζητήσει από όσους τον αγαπούσαν να μην παραβρεθούν λόγω των μέτρων που έχουν οριστεί για τον κορονοϊό.

Η ανιψιά του ‘Αση Χατζηκουτσέλη, συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στον ταλαντούχο ηθοποιό και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φορούσε για να προστατευτεί αλλά και για να προστατεύσει, μάσκα και γάντια

Χθες η ανιψιά του Άση ράγισε καρδιές γράφοντας: Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο. Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν.

 

TLIFE

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ