Ο Έλληνας που πέρασε κορονοϊό, γρίπη και πνευμονία μαζί – Τι τον έσωσε

Πρόκειται για μια από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει ως σήμερα που η πανδημία του κορονοϊού σαρώνει τα πάντα στο διάβα της και έχει πλήξει σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη. Άλλωστε, τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι εκατοντάδες χιλιάδες και πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο εθελοντής διασώστης, Α. Αλεξίου, είναι ασθενής με γρίπη τύπου Β, πνευμονία και κορονοϊό μαζί, τριπλό τζακ ποτ όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο κ. Αλεξίου, εξήγησε πώς κόλλησε τον κορονοϊό και αστειευόμενος χαρακτήρισε τον ιό ως νυχτόβιο και μπαρόβιο, καθώς του προκαλούσε υψηλό πυρετό κατά τις νυχτερινές κυρίως ώρες.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει καπνίσει ποτέ του, καθόλα υγιής, ο οποίος έχει τρέξει σε πάρα πολλούς μαραθωνίους και όμως ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να κολλήσει τον οποιονδήποτε. Απλά, ο ίδιος είναι ένας γερός οργανισμός και γι’ αυτό καταφέρνει να ξεπεράσει την δύσκολη κατάστασή του. Κάποιος μεγαλύτερος ή με προβλήματα υγείας θα αντιμετώπιζε πολλά ζητήματα.

news247

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ