Άγριες Μέλισσες: Ο Κλεομένης θα φτάσει στα όριά του και τον εαυτό του

Ο  «Κλεομένης» που υποδείεται ο ηθοποιός  Θανάσης Κουρλαμπάς, στο ρόλο στις Άγριες Μέλισσες , μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα του αλλά και στον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον τηλεοπτικό «Μελέτη» και τις δύσκολες σκηνές που είχαν οι δυο τους.

«Έπρεπε για μεγάλο διάστημα να παίξω τον ρόλο χωρίς να φανεί απολύτως τίποτα, αλλά ταυτόχρονα, με λεπτούς χειρισμούς και σκηνοθετικά και ερμηνευτικά να δείξω όταν αποκαλυφθεί να κλείσει το παζλ» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές που έχει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Η σκηνή με τον Μελέτη στον λάκκο ήταν αρκετά έντονη. Την αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, υπέροχος ηθοποιός και πάνω από όλα ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ στις σκηνές μας, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί του».

Τέλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στο «Διαφάνι» και στις «Άγριες Μέλισσες»: «Ο Κλεομένης θα φτάσει στα όριά του και τον εαυτό του και τις σχέσεις του με τους Σεβαστούς και θα δούμε τι θα γίνει. Έχει πολύ ψωμί ακόμα το πράμα μπροστά».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ