8ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Παρασκευή 14/2 η μεγάλη έναρξη

Μοναδική, ξεχωριστή, φαντασμαγορική και ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η έναρξη  του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στην Πλατεία 23ης Μαρτίου στις 20.30.

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, της Κοινοφελούς επιχείρησης ΦΑΡΙΣ  και πολλών τοπικών επιχειρήσεων, που στηρίζουν το Καλαματιανό Καρναβάλι, έχουν ετοιμάσει μια πανηγυρική γιορτή για την έναρξη του 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού με πολλή μουσική, πολύ χορό, φαντασμαγορικά εφέ και σόου φωτισμού και ήχου και πάνω απ’όλα με σύνθημα «Πρωταγωνιστές είναι οι καρναβαλιστές».  Λόγω της ημέρας και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου η τελετή έναρξης θα έχει ως βασικό θέμα τη γιορτή των ερωτευμένων με αρκετές πινελιές έρωτα.

Φόρα λοιπόν κι εσύ την στολή σου, την περούκα σου, την μάσκα σου και την καλύτερη σου διάθεση και έλα στο μεγαλύτερο party της πόλης, που ξεκινά την Παρασκευή 14/2 στην Πλατεία 23ης Μαρτίου στις 20.30. Γίνε και εσύ κομμάτι της πιο χαρούμενης παρέας. Γίνε κομμάτι του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε:

-να επισκέπτεστε την επίσημη σελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού kalamatianokarnavali.gr 

-να επισκέπτεστε την σελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού στα social media γράφοντας ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο facebook και kalamatianokarnavali στο Ιnstagram

-Nα επισκεφτείτε τα γραφεία του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο Πεζόδρομο Πανταζοπούλου στο πλαϊνό μέρος του Πνευματικού Κέντρου το απόγευμα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ