Το συγκινητικό animation «Love Hair» πήρε το Όσκαρ. Δείτε το υπέροχο βίντεο

Ένα μικρό κορίτσι κοιμάται ήσυχο στο κρεβατάκι του. Ξαφνικά ξυπνάει και συνειδητοποιεί με ενθουσιασμό τη μέρα είναι. Φοράει το πιο όμορφο της φόρεμα, τα πιο καθαρά της παπούτσια και κάθεται μπροστά στον καθρεύτη για να φτιάξει τα μαλλιά της. Μόνο που τα μαλλιά της είναι τόσο σγουρά, τόσο ογκώδη και τόσο ατίθασα που μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να τα χτενίσει. Η beauty editor μαμά της, μόνο που η μαμά της δεν είναι εκεί.

Ποιος μπορεί, λοιπόν, να την βοηθήσει; H μικρή δείχνει πραγματικά απελπισμένη. Ο μπαμπάς της θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει λύση στο πρόβλημα με κακά, αρχικά, αποτελέσματα. Ώσπου, ως απομηχανής θεός, ακούγεται από το τάμπλετ η φωνή της μαμάς για καθοδηγήθησει, να συμβουλέψει, να ζεστάνει με την αγάπη της το δωμάτιο.

Ένα πολύ συγκινητικό animation για την γονιακή αγάπη που τίποτα δεν μπορεί να την υπερβεί, για όλους τους μπαμπάδες που καλούνται καθημερινά να παίξουν τον δύσκολο ρόλο της μαμάς επειδή εκείνη δεν είναι πια εκεί, αλλά και για τον καρκίνο που όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις είναι πραγματικά υπέροχο. Με ό,τι λουκ στα μαλλιά κι αν έχεις.

Το «Ηair Love» κερδίζει το Όσκαρ για το Καλύτερο animation μικρού μήκους και γίνεται viral χάρη στην αλήθεια του.

Δες το συγκινητικό animation.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ