Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

Μια περιπέτεια με την υγεία της, περνάει τον τελευταίο διάστημα η Μάρθα Καραγιάννη και η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της καλής φίλης της Ντόρας Ντούμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η φίλη της ενημερώνει ότι η υγεία της ηθοποιού πάει καλύτερα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος εισαγωγής της στο νοσοκομείο. 

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», γράφει.

Άλλος φίλος της Μάρθας Καραγιάννη αναφέρει σε ανάρτηση:«Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ