Ράδιο Αρβύλα: Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο Αντώνης Κανάκης στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το «Πρώτο Θέμα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την ομάδα του να επιστρέφει τηλεοπτικά στα μέσα της σεζόν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως μέχρι στιγμής οι πιθανότητες… δεν είναι με το μέρος τους.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η τρέχουσα σεζόν δύσκολα θα μπορούσε να «υποδεχτεί» μια πρεμιέρα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

«Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται.

Όμως, επειδή αυτό που κυρίως πάντα μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και το μοίρασμα της δουλειάς μας μαζί τους, αυτή την επικοινωνία θα τη φροντίσουμε με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, όπου για μας είναι ένας καινούργιος και πολύ ενδιαφέρων κόσμος, από τον οποίο έχουμε ήδη εισπράξει ιδιαίτερα έντονο το πόσο πολύ και πόσο αποτελεσματικά η τηλεόραση του σήμερα έχει καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό της», είπε ο παρουσιαστής.

Δεν θα μας κάνει εντύπωση, πάντως, αν δούμε την ανατροπή να γίνεται και το «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει πρεμιέρα σε νέα τηλεοπτική στέγη λίγο πριν τα μέσα του β’ μισού της σεζόν!

.sdna.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ