Νέο σενάριο για το νεκρό βρέφος στο Παίδων – Από ιατροδικαστή εξετάζονται τα αδέλφια του

Νεκροψία – νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα στο 11 μηνών κοριτσάκι προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Το παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και διαπιστώθηκε πως έπασχε από εγκεφαλίτιδα.

Αρχικά από την αστυνομία που επικαλέστηκε ιατροδικαστικές πηγές έγινε γνωστό ότι το παιδί έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, γιατρός του νοσοκομείου Παίδων, σύμφωνα με τον Alpha κατέθεσε στις αρχές ότι η ασθένεια του βρέφους, που έπασχε και από μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών, κάτι το οποίο μπορεί να εξηγήσει τα ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης.

Σήμερα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι 2,5 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ