Κρήτη: Ο αέρας ξήλωσε στέγαστρο και λύγισε στύλους της ΔΕΗ – Αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί

Στην Κρήτη έχει γίνει αισθητή η αλλαγή του καιρού με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν να έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Κρήτη με την αλλαγή του καιρού είναι η εικόνα από τη Χερσόνησο με ένα στέγαστρο να έχει ξυλωθεί από τον αέρα και να έχει προσγειωθεί στο δρόμο.

Το στέγαστρο που ξηλώθηκε από τον άνεμο

Σύμφωνα με το cretalive.gr εκτός από το στέγαστρο επιχείρησης που ο αέρας ξήλωσε και έριξε στο δρόμο, μέχρι και στύλοι της ΔΕΗ λύγισαν. Ωστόσο δεν έχει σημειωθεί τραυματισμός πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι – σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων στο νησί αναμένονται τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες αργά το βράδυ θα είναι πιθανώς τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ.

Αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο

Εξάλλου το πρωί, η πτήση από την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον προορισμό της, την Κρήτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό και τελικά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλάκης».

 

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ