Αυτοί είναι οι τυχεροί των Μεγάλων Εορταστικών Διαγωνισμών του Enter Media Group

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 και υποδεχθούμε το 2020 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εορταστική εκπομπή του Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV )  στο στούντιο του Έμφασις 91.8 fm . Από τις 19.00 έως και τις 22.00 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88 κράτησαν παρέα στους ακροατές κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς και ακούγοντας παλιά και νεα αγαπημένα κομμάτια.

Στα πλαίσια αυτής της εορταστικής εκπομπής πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα, τα οποία διεκδικούσαν οι ακροατές μέσα από τους εορταστικούς διαγωνισμούς του Enter Media Group δηλώνοντας συμμετοχή είτε τηλεφωνικά , είτε διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες των μέσων στο facebook. Τα δώρα αυτά ήταν τα εξής:

-Δύο δωροεπιταγές από τα COSMOS Καλαμάτας αξίας 50 ευρώ (μια για έναν άνδρα και μια για μια γυναίκα)

-Ένα πακέτο με προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ της Golden Rose από το  κατάστημα  BM Cosmetics Πολυχάρους 5 στην Καλαμάτα

-Ένα γυναικείο ρολόι  Beverly Hills Polo Club” από το  Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη , Αριστομένους 75 στην Καλαμάτα.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εορταστικής εκπομπής οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έκαναν τις κληρώσεις και ανέδειξαν τους τυχερούς νικητές, οι οποίοι είναι οι εξής :

-ΜΙΡΕΛΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ — Δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα COSMOS Καλαμάτας 

-ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  —- Δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα COSMOS Καλαμάτας 

-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ —- Πακέτο με προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ από τα BM Cosmetics 

-ΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ —– ρολόι  Beverly Hills Polo Club” από το  Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη

Το Enter Media Group θα ήθελε να ευχαριστήσει τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τόσο τα μεγάλα αυτά δώρα , όσο και όλα τα υπόλοιπα δώρα που μοιράσθηκαν στις εκπομπές των μέσων καθ’όλη την διάρκεια των εορτών. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αγαπημένους ακροατές που δήλωσαν συμμετοχή στους διαγωνισμούς και να δεσμευτεί οτι και την νέα χρονιά έρχονται πολλοί νέοι και πλούσιοι διαγωνισμοί με μεγάλα δώρα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ